Pentru a putea vedea schimbarea din jurul nostru, aceasta trebuie să vină din interiorul nostru. 2021. Un nou an. Un nou capitol.

Noi mai buni.

Rotaract Club București îți propune un început de 2021 altfel, prin evenimentul “A Biotiful Evening”. Alături de speaker-ul nostru Angelina Cozma, non-toxic expert, ne vom petrece seara de 8 ianuarie ascultând și discutând despre stilul de viață non-toxic, un stil de viață mai mult decât binevenit în aceste timpuri incerte.

Evenimentul care, la bază, reprezintă proiectul de aspiranță al unui drag membru, s-a conturat gândindu-ne la speaker-ul nostru. Pasiunea, bunătatea, iubirea pentru natural, simplu și frumos am admirat-o dintotdeauna și ne-am dorit să putem oferi oamenilor ocazia spre o altă perspectivă a vieții și a lucrurilor din jurul nostru.

Să ne putem aminti de lucrurile mici care fac diferența, să devenim conștienți de ce este toxic și să începem să facem primii pași, dar siguri spre o altă direcție. Și când altcândva decât în prima luna a noului an, nu?

Nimic din ce am spus nu ar fi fost real fără Angelina Cozma, care îndată ce i-am vorbit despre cauza noastră și i-am propus să fie speaker-ul nostru pentru A Biotiful Evening, a acceptat cu drag.

Angelina ne-a prezentat un stil de viață altfel, nontoxic și ne-a descris lumea ei încă de când era copil. De-a lungul discuției noastre, Angelina a răspuns la câteva întrebări importante: 

Angelina Cozma

Angelina este Lashpreneur, Businesswoman, creatoarea conceptului de frumusețe nontoxică în România prin Biotiful - Atelierul de frumusețe, dezvoltator de brand destinat îngrijirii nontoxice prin Biotiful Brands și distribuitor exclusiv al brand-urilor de renume internațional. A reușit să creeze o comunitate unită, puternică, minunată în online. Zi de zi reușește să inspire zeci de mii de oameni, încurajându-i să opteze pentru un stil de viață sănătos atât la exterior, cât și pe interior. ANGELINA COZMA. Femeie. Antreprenor. Nontoxic Expert. Mamă. Al Nostru Super Speaker. @ A Biotiful Evening

Cauza noastră Andra Baltă

Andra Baltă se luptă, din anul 2014, cu o tumoră rară, recurentă, Condroblastomul acetabular. Tumora a crescut de atunci de la 19/22/18 mm la 84/69/96 mm. Situația ei de sănătate a împiedicat-o să își finalizeze studiile și nici nu se poate întreține financiar, punând, de asemenea, o presiune psihologică extraordinară asupra ei. Tumora, care apasă pe uterul și ovarele Andrei, i-a afectat acesteia un sfert din pelvis, lăsând-o în imposibilitatea de a avea copii. 10.000 de euro o mai despărțeau de a putea realiza operația programată în Martie, iar alături de celelalte cluburi Rotaract din București, ne-am unit și am încercat să realizăm evenimente ale căror donații au mers către Andra.  Le suntem profund recunoscători tuturor celor care au acceptat să facă parte din inițiativa #StandUpForAndra și care au crezut în magia noilor începuturi.

Să te gândești că doar tu deții adevărul absolut în ceea ce îți face bine și să fii alături de oamenii care te inspiră. Îmi promit, după acest eveniment, să fiu universul care există într-o femeie: în continuu să fiu ghidată de înțelepciune și să fiu alături de oamenii care au nevoie de mine.

0
Speaker
0
Seară
0
Suflete împreună
0
Euro donați