Antreprenori vs Investitori cu Robert Hisrich

26 Octombrie 2012, Hotel Marshal , Bucuresti

Rotaract Club BucureÅŸti este partener Business Days in cadrul evenimentului Antreprenori vs Investitori din 26 octombrie. Invitatul principal este profesorul Robert Hisrich, probabil cel mai renumit profesor universitar de antreprenoriat la nivel mondial, el insusi un antreprenor si investitor de succes.

Evenimentul este gandit sa se desfasoare in patru etape, de la startul in afaceri, pana la faza de antreprenoriat pasiv sau de investitor. In fiecare din cele patru faze au loc dezbateri moderate in care antreprenori de succes si investitori cu vasta experienta investitionala pe piata din Romania, ofera o imagine asupra plusurilor si minusurilor fiecarei etape, atentionand participantii in special asupra provocarilor pe care le vor intalni. La finalul fiecarei sesiuni Robert D. Hisrich va oferi un set de sfauri si sugetii pentru antreprenorii romani, pornind de la vasta lui experienta antreprenoriala internationala. Sesiunea va fi incheiata cu un set de concluzii si idei principale.

Evenimentul are rolul de a ajuta pe cei interesati de antreprenoriat, fie ca vorbim de antreprenorii la inceput de drum, fie ca vorbim de cei cu experienta, sa gaseasca raspunsurile la diverse provocari cu care se confrunta in diferite etape ale ciclului de viata a unei afaceri.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti si pe site-ul principal hisrich.businessdays.ro