Conferinta Rolul Asociatiilor în Dezvoltarea Societatii

23 Octombrie 2012, Palatul Parlamentului, Bucuresti

Clubul Rotary BucureÅŸti, în parteneriat cu Senatul României – Comisia pentru egalitatea de ÅŸanse organizează pe data de 23 octombrie 2012, conferinÅ£a naÅ£ională cu tema:Rolul asociaÅ£iilor în dezvoltarea societăţii care va avea loc la Palatul Parlamentului.

Conferinţa îşi propune să aducă în dezbatere importanța și valoarea activităților desfăşurate de asociaţiile şi organizaţiile nonguvernamentale din diferite domenii de activitate, să prezinte schimburi de experiență și bune practici din activităţile participanţilor, să sensibilizeze opinia publică cu privire la importanţa implicării active în cadrul asociaţiilor şi să găsească cele mai bune soluţii pentru îmbunătăţirea cadrului legislativ din domeniu.

La eveniment vor participa membri ai Parlamentului României, factori de decizie de la nivel local, naţional şi european, reprezentanţi ai asociaţiilor şi organizaţiilor nonguvernamentale din România, tineri si mass media. Moderatorii evenimentului vor fi Mihaela POPA, Senator, Vicepreşedinte, Comisia pentru Egalitatea de Şanse si Radu ZERNOVEANU, Rotary Club Bucureşti.

Panelul va fi format din Georgeta GHEORGHE, Asistent Guvernator, Rotary International District 2241 România şi Republica Moldova, Filip STOICA, Preşedinte, Rotary Club Bucureşti, Ecaterina ANDRONESCU, Ministru, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Vincenzo CASTELLI, Preşedinte, Asociaţia On the Road şi NOVA – Consorţiul Naţional pentru Inovaţii Sociale, Italia, Aurel VAINER, Preşedinte, Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România.

Confirmarea participarii si mai multe detalii: Nicoleta Mănăloiu, Comisia pentru egalitatea de şanse Senat 0728.118.105 /021.401.27.35, e-mail: Nicoleta Manaloiu

Rotary este o organizatie a oamenilor de afaceri si a reprezentantilor diferitelor profesii, care asigura servicii umanitare, promoveaza standarde etice înalte în toate domeniile de activitate si stabileste relatii de buna întelegere. Mai multe detalii Rotary Club Bucuresti