Hotelul copiilor

1 iunie 2015 – Hotelul Class, Bucuresti

Proiectul Hotelul copiilor s-a nascut din dorinta de a ajuta Spitalul Clinic de Copii din Brasov cu un al doilea aparat de ventilatie mecanica postoperatorie pentru nou-nascutii internati in sectia de Chirurgie pediatrica. Astfel, Rotaract Bucuresti a organizat o zi dedicata copiilor care a avut ca scop strangerea sumei de 32000 de euro pentru achizitionarea unui ventilator cu frecventa inalta oscilatorie pentru nou-nascuti(HFOV).

Evenimentul Hotelul copiilor a avut startul pe 1 iunie, de Ziua Internationala a Copiilor, la Hotelul Class din Bucuresti. Cei mici au putut participa la ateliere creative, educationale si informative si diferite activitati pe scena: spectacol de balet, dans sportiv, cor, gimnastica, zumba, acrobatie, ziua culminand cu un concert sustinut de Dalma Kovacs.

Atelierele au avut o durata medie de 25-30 de minute, timp in care participantii au fost incurajati sa confectioneze planse cu nisipi colorat, marionete din pungi de hartie, animalute di fetru si constructii cu piese Lego. Taxa de access la eveniment a variat intre 35 si 75 RON, iar copiii s-au putut bucura de popcorn, vata pe bat, limonada si candy bar.