Data de 26 Ianuarie este rezervată celei de-a doua ediții a evenimentului nostru, Inspiring Paths For A Chance. O nouă poveste de succes, empatie, perseverență și motivație. Totul transpus în online. În limita locurilor disponibile, participarea la webinar se face în baza completării formularului. Intrarea este gratuită, însă încurajăm și recomandăm donarea minimă în valoare de 15 lei pentru cauza evenimentului. Toți banii strânși vor fi redirecționați ulterior către Andra Baltă. 

Pentru a îmbina componenta de dezvoltare personală cu cea de implicare în comunitate, ne-am propus ca acest eveniment să fie atât despre o poveste de succes, cât și despre empatie și implicare în comunitatea din care facem parte.

De data aceasta, îl avem ca speaker pe nimeni altul, Răzvan Dincă​​. Acesta este speaker, networker, antreprenor, life & spiritual coach, este un student al creșterii personale și spirituale de peste 14 ani, lucrând cu oameni de peste 10 ani, în a-i susține și a-i ghida în călătoria vieții, în toate aspectele ei. Filozofia lui de creștere este unirea celor 2 lumi: lumea occidentală cu toate tehnicile dezvoltarii personale și lumea orientală cu toate tehnicile de conectare cu sufletul, pentru a ajunge în esența a ceea ce suntem.

Răzvan Dincă

Răzvan s-a născut în cel mai sudic oraș al României, în Zimnicea, și îi place să glumească că este născut pe ultima stradă din România. Timid, retras și cu multe frici, venind în București odată cu începerea facultății, a vrut să facă o schimbare. A început să își dedice timpul citind și aflând mai multe despre Leadership, antreprenoriat și dezvoltare personală.

Cauza noastră Andra Baltă

Andra Baltă se luptă, din anul 2014, cu o tumoră rară, recurentă, Condroblastomul acetabular. Tumora a crescut de atunci de la 19/22/18 mm la 84/69/96 mm. Situația ei de sănătate a împiedicat-o să își finalizeze studiile și nici nu se poate întreține financiar, punând, de asemenea, o presiune psihologică extraordinară asupra ei. Tumora, care apasă pe uterul și ovarele Andrei, i-a afectat acesteia un sfert din pelvis, lăsând-o în imposibilitatea de a avea copii. 10.000 de euro o mai despărțeau de a putea realiza operația programată în Martie, iar alături de celelalte cluburi Rotaract din București, ne-am unit și am încercat să realizăm evenimente ale căror donații au mers către Andra.  Le suntem profund recunoscători tuturor celor care au acceptat să facă parte din inițiativa #StandUpForAndra și care au crezut în magia noilor începuturi.

Binecuvântează ceea ce vrei să ai, fii determinat, fii perseverent, investește timp în tine și în educația ta, ascultă-ți inima și pune suflet mereu în orice.