Serile AS Bucuresti 2013

25 Aprilie 2013, Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti

Rotaract Club Bucuresti continua colaborarea cu Business Days Bucuresti fiind parter in cadrul evenimentul marca Andy Szekely, Serile AS.

Scopul acestui eveniment este in primul rand inspirational fiind gandit ca pe durata celor 4 ore sa ofere in mod concentrat informatii valoroase pentru participanti si unelte pe care sa le poata aplica in viata de zi cu zi. Tema de anul acesta este „Comunica! Influenteaza! Convinge!” . Participantii pot afla cum sa foloseasca secretele maestrilor influentarii ca sa isi atinga obiectivele in vanzari, networking, delegare si public speaking.

Evenimentul este dedicat antreprenorilor, oamenilor care activeaza in vanzari, managerilor, si celor care vor sa-si dezvolte abilitatile de comunicare si vorbitul in public.

Invitatul special in cadrul evenimentului din Bucuresti este Petrus Stuparu.

Inscrierile se fac la: Serile AS. Studentii care se inscriu la eveniment beneficiaza de o reducere de 50% daca folosesc codul STUDENT50.

Despre Business Days
Suita de evenimente de business dedicate antreprenorilor si managerilor din Romania organizate de ADeSCO (Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online) al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania. Din suita de evenimente Business Days, anul acesta a avut loc editia cu numarul 10 organizata la Oradea, care va continua in iulie la Craiova, in octombrie la Cluj-Napoca, iar in decdembrie se va incheia la Bucuresti.