Toate cluburile Rotaract din București se mobilizează pentru colega noastră, Andra Baltă, o tânără de 25 de ani, care de aproape 6 ani luptă împotriva unei tumori rare, recurente, Condroblastomul acetabular. 

 

Ne alocăm toate resursele, cu scopul de a o ajuta pe Andra să strângă restul de fonduri de care mai are nevoie, pentru a acoperi prețul intervenției care va fi efectuată pe 9 februarie 2021, după ce, în trecut, aceasta a avut parte de alte intervenții nereușite. 

Costul aproximativ al intervenției, alături de costurile aferente perioadei de recuperare, totalizează cca. EUR 46.000. Andra are nevoie de ajutorul nostru, pentru a strânge suma de EUR 10.000, necesară pentru a putea suporta toate costurile implicate de această intervenție chirurgicală. Pentru că data intervenției a fost deja stabilită, avem un timp limitat pentru a aduna restul de EUR 10.000. 

Andra  se luptă continuu din anul 2014, iar tumora a crescut de atunci de la 19/22/18 mm la 84/69/96 mm. Situația ei de sănătate a împiedicat-o să își finalizeze studiile și nici nu se poate întreține financiar, punând de asemenea o presiune psihologică extraordinară asupra ei. Tumora care apasă pe uterul și ovarele Andrei i-a afectat acesteia un sfert din pelvis, lăsând-o în imposibilitatea de a avea copii. În plus, Andra a dezvoltat reacții alergice la Tramadol, unul dintre derivatele eficiente ale morfinei, fapt care generează greutăți în ameliorarea durerilor cu care se confruntă. 

Să dăm o mână de ajutor acestei tinere pasionate, care, în ciuda stării sale de sănătate și a durerilor constante, este și ea voluntar Rotaract, unde s-a implicat pentru a face bine.

0
Cauză
0
Cluburi
0
Euro

Proiectele Rotaract Club București #ÎmpreunăPentruAndra