Variatiuni la inventiuni Op.2

5 Decembrie 2013, Centru National de Arta Tinerimea Romana, Bd.Schitu Magureanu, nr. 4

Rotaract Bucuresti si Policy Center for Roma and Minorities va invita la Variatiuni la inventiuni Op.2 spectacol in dar, dedicat proiectului 7 ani in 7 zile, tabara de educatie alternativa pentru copii cu oportunitati reduse.

Donatie minima recomandata 28 lei.

Doi pianisti fistichii, un clovn vesel si un clovn trist, vor sa-si depaseasca conditia, adica sa capete hegemonia acestui recital. Doar ca spectacolul e facut sa se joace in doi, la fel ca si viata…O mica pastila de fericire. Si muzica buna! Festivalul National de Teatru Independent, 2013.

La finalul spectacolului, publicul va putea admira decoratiunile de Craciun, special realizate de catre copii si degusta dulciurile delicioase preparate de catre membrii Rotaract Bucuresti.

Petre Ancuta si Emilian Marnea, artistii talentati si binevoitori, sustin aceasta editie extraordinara pentru realizarea proiectului 7 ani in 7 zile. Copiii pe care ne-am propus sa-i sprijinim pe aceasta cale, provin din familii cu posibilitati reduse, din medii defavorizate. Speram, astfel, sa le oferim sansa unei vacante autentice, asa cum fiecare copil merita. Nu neglijam educatia: prin joc si joaca, pe parcursul celor 7 zile, copiii vor dobandi cunostinte fundamentale, specifice primilor 7 ani de viata.