Un nou eveniment marca Rotaract Club București

18 Februarie. 18:45. Online. Intrare gratuită. Locuri limitate.
Viața ne aruncă uneori multe obstacole în cale, însă ceea ce ne diferențiază este modul unic în care fiecare încercăm să le depășim.

Rotaract Club București vă invita la un nou eveniment unde avem alături de noi 3 speakeri minunați, care ne vor povesti despre cum au reușit să-și paveze calea spre succes.

Days
Hours
Minutes
Seconds
Vă mulțumim pentru participare!
Andrei Samoil
Leader și Team Coach Fondatorul Academiei 1,61 Alături de cei 28 de instructori și asistenți, duce mai departe misiunea programului: să ajute participanții să schimbe ceva în ei și în jurul lor, să fie mai pregătiți, mai puternici și, de ce nu, mai fericiți, folosind turismul de aventură pentru a genera dezvoltarea personală accelerată a participanților din programele pe care le organizează.
Adrian Dascăl
Antreprenor şi Freelancer. Dascal Visual Datorită experienței oferite de 9 ani de voluntariat ce l-au purtat prin toată lumea, a ales ca la terminarea facultății să își scrie povestea cu propriile mâini. Și-a deschis o firmă, iar astăzi ajută alte afaceri mici și mijlocii să primească identitatea vizuală de care au nevoie. În tot acest timp, a coordonat numeroase echipe creative pe 3 continente.
Valentin Brabete
Profesor de Economie și Business Studies. Diriginte în Avenor College București Vicepreședinte ANHR Ca pacient cu hemofilie A, formă severă, a fost încă din adolescență voluntar activ în ANHR. În perioada 2018 – 2020, Valentin a fost membru al „Youth Committee” în cadrul Consorțiului European de Hemofilie unde a avut ocazia să contribuie la programele de formare dedicate tinerilor, desfășurate de Consorțiu. Din 2019, contribuie la eforturile ANHR din rolul de Vicepreședinte
Previous
Next